Om oss

Om oss 2019-11-05T15:47:55+02:00

Om Buskerud Regnskapsdata AS

Buskerud Regnskapsdata AS er et autorisert regnskapsbyrå som ble stiftet i januar 1983 i Drammen.

Daglig leder er Marianne Lindberg Theie og med seg på laget har hun ansatte med ulik bakgrunn innenfor økonomi – og revisjon. Sammen representerer vi mange års erfaring med regnskap, revisjon og bedriftsrådgivning.

Vi holder til i hyggelige lokaler sentralt i Drammen. Vi ønsker ikke å bli størst i markedet, men ha fornøyde kunder, ivareta deres behov og samtidig opprette et godt samarbeid oss i mellom. Vårt mål er å gi deg en enklere hverdag, derfor legger vi stor vekt på tilgjengelighet, brukervennlighet og kundetilpassede løsninger.

Som regnskapsbyrå påtar vi oss oppdrag for flere typer selskaper. I tillegg til dette er vi behjelpelig med uteoppdrag for små og store bedrifter ved f.eks sykdom/permisjoner.

Som kunde bestemmer du selv hvor mye regnskapsarbeid du vil utføre. I nettbaserte løsninger kan du som kunde for eksempel utføre dagligdagse gjøremål som fakturering og betalinger, samt ha direkte tilgang til rapporter som gir deg mer kontroll og oversikt. Er du usikker eller ikke har tid, kan du også velge å sette bort alt regnskapsarbeid til oss.

Vårt regnskapsbyrå fremstår som en seriøs aktør i markedet med kompetente og erfarne regnskapsførere. De ansatte i Buskerud Regnskapsdata følger strenge rutiner og prosedyrer. Dette gjør vi for å sikre at alle krav og standarder til et autorisert regnskapsbyrå følges til enhver tid.

Buskerud Regnskapsdata AS er konkurranse dyktige både når det gjelder pris og levering av tjenester av høy kvalitet.